Cantare industriale
Cantar macara model MSI-3460

Capacitate de la 250kg la 7 tone. Utilizare atat in interior cat si exterior. Protectie la ploaie. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.

Cantar macara
Cantar macara model MSI-9300

Capacitate de la 250kg la 50 tone. Utilizare atat in interior cat si exterior. Protectie la ploaie. Poate fi de uz intern.

Cantare industriale
Cantar macara model MCW09

Capacitate de la 3 tone la 50 tone. Utilizare atat in interior cat si exterior. Protectie la ploaie. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.

Cantare macara
Cantar macara model MCWN

Capacitate de la 300 kg la 9 tone. Utilizare in interior, fara protectie la ploaie. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.

transpalet electric cu cantar
Transpalet electric cu cantar model E-Force

Capacitate 1250 kg, diviziune 0,5kg. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern. Autonomie 8 ore. Protectie la ploaie.

Fruci stivuitor cu cantar
Furci stivuitor cu cantar model LTF

Capacitate 2,5 tone. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern. Sistem de prindere FEM2A. Autonomie 90 de ore, tehnologie bluetooth.

Cantar axe
Cantar mobil pentru masini model WWS

Capacitate de la 1,5 tone la 20 tone per platforma de cantarire. Indicator cu conectare wireless. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.

Cantar europaleti
Cantar paleti model Logistic

Capacitate de la 600 kg la 2 tone. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern. Pemite cantarirea paletilor cu marfa.

Cantar stivuitor
Cantar hidraulic pentru stivuitor model LTP

Se instaleaza direct pe sistemul hidraulic al stivuitorului sau lizei electrice. Permite cantarirea sarcinii si prevenirea supraincarcarii.

Transpalet cu cantar
Transpalet manual cu cantar model Logistic

Capacitate 2 tone multirange, diviziune 0,5/1 kg. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern. Dotat cu imprimanta termica incorporata.

Transpalet inox cu cantar
Transpalet manual din inox cu cantar model Logistic

Capacitate 2 tone multirange, diviziune 0,5/1 kg. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.

Cantar platforma
Platforma cantar model WALL-E

Capacitate de la 600 kg la 3 tone. Dimensiuni platforma 1000/1000mm,
1250/1250mm, 1500/1500mm.
Acreditat metrologic sau de uz intern.

Cantare macara
Cantar macara model LD

Capacitate de la 100kg la 50 tone. Utilizare atat in interior cat si exterior. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.

Cantar turnatorie
Cantar turnatorie model KGW

Capacitate de la 1 tona la 200 tone. Prevazut cu scut termic pentru a rezista la temperatura inalta. Utilizare atat in interior cat si exterior.

Cantare profesionale
Cantar macara model LK

Capacitate de la 500kg la 100 tone. Utilizare atat in interior cat si exterior. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.

Cantare industriale
Cantar macara model KGY

Capacitate de la 1 tona la 100 tone. Carcasa indestructibila. Utilizare atat in interior cat si exterior. Poate fi acreditat metrologic sau de uz intern.