Clesti ridicare
Cleste ridicare universal

Proiectat pentru ridicarea pe verticala, transportul si intoarcerea foilor de tabla din orice pozitie. Capacitate de la 750kg la 30 tone. Deschidere de la 0 la 150mm.

Clesti ridicare
Cleste ridicare pe verticala

Se utilizeaza pentru ridicarea si transportul pe verticala a foilor de tabla. Capacitate de la 250 kg la 1 tona. Deschidere de la 0 la 20mm.

Clesti ridicare
Cleste ridicare pe verticala profile HP

Se utilizeaza pentru ridicarea si transportul pe verticala a profilelor HP. Capacitate de la 3 tone la 5 tone. Deschidere de la 0 la 45mm.

Cleste ridicare
Cleste universal cu deschidere mare

Proiectat pentru ridicarea pe verticala, transportul si intoarcerea foilor de tabla din orice pozitie. Capacitate 3 tone, deschidere de la 0 la 95mm.

Clete ridicare
Cleste ridicare foi tabla inox

Proiectat pentru ridicarea pe verticala, transportul si intoarcerea foilor de tabla din inox orice pozitie. Capacitate de la 750kg la 7,5 tone. Deschidere de la 0 la 55mm.

Clesti ridicare
Cleste ridicare cu deschidere mare

Se utilizeaza la ridicarea, manipularea si transportul structurilor metalice, profilelor HP, foilor de tabla. Capacitate de la 1 tona la 1,5 tone. Deschidere de la 0 la 155mm.

Clesti ridicare
Cleste ridicare pe verticala

Pentru ridicarea, transportul si intoarcerea foilor de tabla si structurilor metalice. Deschidere de la 0 la 100mm. Capacitate de la 750kg la 9 tone.

lesti ridicare
Cleste ridicare pe verticala

Pentru ridicarea si manipularea pe verticala a foilor de tabla subtiri. Deschidere de la 0 la 20mm. Capacitate de la 250kg la 1000kg.

Cleste ridicare pe orizontala

Se utilizeaza la ridicarea si manipularea foilor de tabla care se inconvoaie. Se folosec in perechi. Deschidere de la 0 la 50mm. Sarcina de lucru de la 1 la 6 tone.

Cleste ridicare pe orizontala

Pentru manipularea foilor de tabla care se nu se inconvoaie. Se folosec in perechi. Deschidere de la 0 la 150mm. Sarcina de lucru de la 1 la 25 tone per pereche.

Cleste ridicare pe orizontala

Se utilizeaza la ridicarea si manipularea pachetelor foilord e tabla aflate in pachete sau a unei foi de tabla groasa. Se folosec in perechi. Deschidere de la 3 la 420mm.

Cleste ridicare pe orizontala

Se utilizeaza la ridicarea si manipularea foilor de tabla care nu se inconvoaie. Se folosec in perechi. Deschidere de la 0 la 60mm. Sarcina de lucru de la 1 la 6 tone.

Celsti ridicare cu protectie
Cleste ridicare cu protectie

Permite ridicarea si transportul pe verticala a foilor de tabla si structurilor fara a lasa urme. Capacitate de la 500 kg la 3 tone, deschidere de la 0 la 60 mm.

Clesti ridicare pe orizontala
Cleste ridicare cu protectie

Permite ridicarea si transportul pe orizontala a foilor de tabla si structurilor fara a lasa urme. Capacitate de la 1 la 3 tone, deschidere de la 0 la 50 mm.

Cleste ridicare
Cleste ridicare cu protectie

Permite ridicarea si transportul pe verticala a structurilor drepte fara a lasa urme. Capacitate de la 500 kg la 3 tone, deschidere de la 30 la 500 mm.

Clesti ridicare
Cleste ridicare cu protectie

Se utilizeaza la manipularea si transportul pe verticala a foilor de tabla si structurilor fara a lasa urme. Capacitate 500 kg, deschidere de la 0 la 180 mm.

Clesti ridicare profile H
Cleste ridicare profile H

Se utilizeaza la manipularea profilelor H, structurilor metalice. Pot fi folosite temporar ca puncte de ridicare. Deschidere de la 75 la 450mm. Capacitate de la 1 tona la 5 tone.

Clesti ridicare
Cleste ridicare profile H

Se utilizeaza la manipularea profilelor H, structurilor metalice, acolo unde trebuie sa stea intr-o pozitie fixa. Deschidere de la 0 la 25mm. Capacitate de la 1 tona la 3 tone.

Clesti ridicare
Cleste ridicare profile H

Permite ridicare, transportul si depozitarea profilelor H, structurilor metalice. Deschidere de la 3 la 20mm. Capacitate 2 tone.

Clesti ridicare cu surub
Cleste ridicare cu surub

Permite ridicare si transportul unei game largi de structurilor metalice. Deschidere de la 0 la 100mm. Capacitate de la 500 kg la 6 tone.

Cleti ridicare
Cleste ridicare cu surub

Se utilizeaza ca punct de prindere temporar la profile HP-100 si HP-240. In moment ce sarcina este aplicata, cleste se fixeaza automat. Capacitate de la 1,5 la 3 tone.

Clesti ridicare
Cleste ridicare tuburi beton cu protectie

Permite ridicare si transportul pe verticala a tuburilor sau caminelor de beton. Deschidere de la 50 la 220mm. Sarcina de lucru 1 tona/cleste.

Clesti ridicare
Cleste de ridicare tevi

Permite ridicarea si transportul tevilor, tuburilor si legaturilor de tevi. Deschidere de la 48 la 508mm. Capacitate de la 500 kg la 3 tone.

Clesti ridicare tevi
Cleste ridicare tevi

Permite ridicarea si transportul tevilor din metal si tuburi de beton fara a deterioara produsul. Deschidere pana la 70mm. Capacitate de la 1,5 la 6 tone pe pereche.

Clesti ridicare tuburi beton
Cleste ridicare tuburi beton

Permite maniuplarea tuburilor de beton Capacitate de la 1 tona la 3 tone. Deschidere de la 0 la 170 mm. Se livreaza cu lanturi de ridicare.

Clesti ridicare
Cleste ridicare pe verticala otel durificat

Se utilizeaza la ridicarea, maniuplarea si intoarcerea foilor de tabla cu duritate de max. 55 HRC. Deschidere de la 0 la 55mm.

Clesti ridicare sina cale ferata
Cleste ridicare sina cale ferata

Proiectat pentru manipularea sinelor de cale ferata, sinelor de tramvai. Capacitate 1500kg, deschidere de la 40 la 75mm.

Clesti ridicare foi tabla
Cleste ridicare foi tabla

Permite ridicare foilor de tabla pe orizontala. Capacitate de la 3 tone la 5 tone pe cleste. Deschidere de la 0 la 112 mm. Se folosesc cate 4 sau 6 functie de lungimea foiilor de tabla.

Clesti ridicare butoi
Cleste ridicare butoi

Proiectat pentru ridicarea si manipularea butoaielor in pozitie verticala. Capacitate 600 kg, deschidere de la 0 la 25mm.

Clesti ridicare butoaie
Cleste ridicare butoi

Proiectat pentru ridicarea si manipularea butoaielor in pozitie orizontala. Capacitate 600 kg, deschidere de la 500 la 900mm.

Clesti ridicare
Cleste ridicare butoi

Proiectat pentru ridicarea si manipularea butoaielor in pozitie verticala. Capacitate 500 kg, deschidere de la 0 la 17mm.

Clesti ridicare tevi patrate
Cleste ridicare pe verticala

Pentru manipularea structurilor unde exista tevi patrate. Deschidere de la 62 la 70mm. Capacitate 3 tone.