Chingi plate cu urechi in 2 starturi

Capacitate de la 1 tona pana la 10 tone. Lungimile standard sunt din metru in metru. Sunt cusute in 2 straturi si sunt prevazute cu urechi.

Chingi plate cu urechi in 3 starturi

Capacitate de la 1 tona pana la 15 tone. Lungimile standard sunt din metru in metru. Sunt cusute in 3 straturi si sunt prevazute cu urechi.

Chingi plate cu urechi in 4 starturi

Capacitate de la 2 tona pana la 20 tone. Lungimile standard sunt din metru in metru. Sunt cusute in 4 straturi si sunt prevazute cu urechi.

Chingi de ridicare plate fara capete

Capacitate de la 1 tona pana la 10 tone. Lungimile standard sunt din metru in metru. Nu au urechi si sunt utilizate la transportul profilelor.

Chingi rotunde fara capete

Capacitate de la 1 tona pana la 10 tone. Lungimile standard sunt din metru in metru. Sunt tubulare confectionate din fire de poliester.

Chingi rotunde de mare capacitate

Capacitate de la 10 pana la 300 tone. Lungimile standard sunt din metru in metru de la 2m la 30 de m. Sunt tubulare confectionate din fire de poliester si nu au capete.

Dispozitive de ridicare cu chingi plate

Pot fi cu 1, 2, 3 si 4 brate. Lungimea standard ale bratelor sunt din metru in metru. La capete sunt prevazute cu carlige cu siguranta sau alte accesorii.

Chingi de ridicare role de tabla

Se utilizeaza la manipularea rolelor de tabla. Sunt confectionata dintr-un material textil special rezistent la taiere. Capacitate de la 5 la 50 tone.

Chingi ancorare cu clichet

Capacitate de la 1 tona pana la 10 tone. Lungimea este din metru in metru. Sunt prevazute cu inele metalice de ridicare la capete.

Chingi ancorare cu clichet si carlige

Capacitate de la 1 tona la 7 tone. Se folosesc la ancorarea produselor pe timpul transportului. Lungimile standard sunt din metru in metru .

Dispozitive de ridicare cu chingi rotunde

Pot fi cu 1, 2, 3 si 4 brate. Lungimea standard ale bratelor sunt din metru in metru. La capete sunt prevazute cu carlige cu siguranta sau alte accesorii.

Chingi speciale cu rezistenta la taiere

Sunt confectionate dintr-un material special rezistent la taiere. Capacitate de la 5 tone la 30 de tone. Lungimea standard este din metru in metru.

Protectie chingi plate textile

Protejeaza chingile plate impotriva taierii. Sunt diponibile pentru toate dimensiunile de chingi. Pot fi cu protectie pe o parte sau pe ambele parti. Capacitate de la 1 la 20 tone.

Protectie muchii ascutite

Protejeaza chingile in timpul manipularii sarcinilor cu muchiile ascutite. Pot fi cu magneti sau fara. Se comanda functie de latimea chingii care urmeaza sa fie protejata.

Protectie chingi de ancorare

Protejeaza chingile de ancorare de muchiile ascutite ale sarcinilor transportate. Se comanda functie de latimea chingii. Se fixeaza in zona de contact unde muchiile sunt ascutite.

Protectie chingi cu aplicare la cald

Se aplica la cald pe chingi in zona in care aceste intra in contact cu muchia ascutita. Pot fi cu protectie pe o parte sau pe ambele parti. Capacitate de la 1 la 20 tone.

Protectie chingi rotunde

Protejeaza chingile rotunde impotriva taierii. Sunt diponibile pentru toate dimensiunile de chingi. Pot fi cu protectie pe o parte sau pe ambele parti. Capacitate de la 1 la 10 tone.

Protectie colturi cu insertie metalica

Protejeaza chingile in timpul manipularii sarcinilor cu muchiile ascutite. Pot fi cu magneti sau fara. Se comanda functie de latimea chingii care urmeaza sa fie protejata.

Protectie colturi cu articulatie metalica

Protejeaza chingile in timpul manipularii sarcinilor cu muchiile ascutite. Se comanda functie de latimea chingii care urmeaza sa fie protejata.

Protectie pentru lanturi sau sufe

Protejeaza lanturile in timpul manipularii sarcinilor cu muchiile ascutite. Se comanda functie de dimensiunile lanturilor care urmeaza sa fie protejate.