Despre noi
Preocuparea noastra principala este inovatia

Inovatia este elementul esential in jurul caruia dorim sa dezvoltam acesta afacere. Desi, suntem constienti cu totii ca, toate afacerile de succes au in centrul atentiei inovatia, de cele mai multe ori ne blocam in rutina zilnica si uitam sa acordam timpul necesar acestei activitati. Facem aceleasi lucruri zilnic, fara sa cautam o imbunatatire si fara sa fim atenti la resursele risipite: timp, bani, energie si resurse umane si materiale. Ne dorim cu totii sa devenim mai eficienti, mai performanti si totusi nu facem nimic nou. Daca ne uitam astazi in jurul noastru, observam un mediu de afaceri derutat in cautarea unor solutii de salvare. Ne-am obisnuit sa facem afaceri in stil clasic si ne complacem in a ne multumim cu atat. Solutiile sunt la indemana oricui si anume preocuparea pentru inovare. 

Calitatea si siguranta sunt obligatorii

Controlul calitatii produselor este esetial pentru noi. Fiecare produs este insotit de certificat de calitate si conformitate conform reglementarilor in vigoare. 

Produse Adyson Innovation
Sufe ridicare

Siguranta in utilizarea produselor noastre este de asemenea un element deosebit de important, avand in vedere faptul ca produsele noastre fac obiectul ridicarii si transportarii sarcinilor grele si foarte grele.

Aceste produse trebuie verificate si testate periodic iar in caz de deteriorare trebui inlocuite imediat. Se folosesc doar cu echipamente de protectie adecvate. 

Gama de produse este foarte diversificata

Producem si comercializam peste 1000 de produse grupate pe patru categorii importante: dispozitive si echipamente de ridicare, accesorii ridicare si ancorare, sisteme de cantarire si produse industriale de uz general. 

Accesorii ridicare

Gama noastra de produse include: chingi textile plate, chingi textile rotunde, chingi ancorare cu clichet, protectii pentru chingi, masini de cusut chingi, sufe metalice, prese hidraulice, parame sintetice, cabluri tractiune, cabluri macara, cabluri tiroliana, lanturi industriale, lanturi navale, ancore nave, componente pentru elevatoare cu cupe, componente pentru transportoare, bride elevatoare, lanturi elevatoare, roti elevatoare, cupe elevatoare, accesorii ridicare grad 80 si grad 100, 

inele ridicare, cuple lant, carlige cu siguranta, carlige rotative, carlige macara cu role, placi calare macara, chei de tachelaj zincate si inox, accesorii ancorare, banda metalica, banda textila ancorare, clesti tensionare, intinzatoare, bride cablu, magneti de ridicare, electromagneti, accesorii inox, clesti de ridicare, grinzi de ridicare, macarale pivotante, macarale pliabile, macarale mobile, transpaleti manuali, role transport, furci macara, graifere furci stivuitor, prelungitoare furci, cantare macara, cantare platforma, cantare axe, cantare numarare, transpaleti cu cantar, celule de sarcina si indicatoare de cantarire, dinamometre mecanice si electronice, tensiometre masurare forta, transpaleti electrici, stivuitoare noi si second-hand.

Livram produsele oriunde in lume, in cel mai scurt timp

Fie ca sunt colete grele sau usoare vor ajunge cu usurinta la dvs. in cel mai scurt timp posibil. Dispunem atat de masini proprii cat si prin intermediul colaboratorilor nostri. Ne dedicam permanent cautarii solutiilor logistice celor mai adecvate si prietenoase cu mediu. Ne dorim ca indiferent de locatia dvs. produsele noastre sa ajunga la dvs. fara costuri suplimentare de transport.